Wie

Interlink is een grafisch bureau uit Oud-Beijerland, experts op het digitale canvas.

Wat

Interlink produceert tekenwerk, animaties, CMS websites etc.

Waarom

Interlink is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor uw producties.

Opmaak

Voor ons is geen order te groot of te klein. Van visitekaartje tot naslagboekwerk en van briefpapier tot jaarrekening, voor alle grafische uitingen kunt u bij ons terecht. Met kennis en vakmanschap komen we tot een mooi resultaat.

Magazines

Magazines produceren vereist speciale aandacht. Niet alleen is er tijdsdruk om het geheel drukklaar uit te leveren aan de drukkerij maar ook allerlij vormen van input komen voorbij. Door ruime ervaring met, kennis van en synergie tussen, ronden wij de productie altijd op tijd af.

Losbladig

Losbladige naslagwerken worden periodiek uitgebreid en aangepast. Ook hier heeft Interlink ervaring. De content wordt door ons opgemaakt en als PDF in proef geleverd. Na goedkeuring gaat het dan naar de drukker en intern in het archief zodat de bestanden later aangepast en of uitgebreid kunnen worden. Aangeleverd materiaal wordt door ons aangepast om volgens opgegeven voorwaarden opgemaakt te worden. Tevens is het mogelijk om de PDF-bestanden beschikbaar te maken op het internet. Zo kunnen uw klanten ook online de laatste wijzigingen zien.

Jaarverslagen

Jaarverslagen, de naam zegt het al, zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen. Door de creatieve invulling van uw jaarverslag door Interlink te verzorgen kan de impact worden vergroot. Van vormgeving tot en met het beeldmateriaal en de tekst. Afhankelijk van de beschikbare huisstijl is het mogelijk een ontwerp te maken dat binnen uw organisatie past. Hierbij kan ook gebruik worden gemaakt van milieuvriendelijke papiersoorten zodat het imago van uw onderneming versterkt wordt.

Boeken

Interlink - grafische vormgeving en productie - is al jaren insider in de educatieve branche. Het produceren van boeken zien wij als één van onze kernactiviteiten. Wij zijn vertrouwd met de educatieve branche door levering van producten aan educatieve uitgevers.

Office, reclame en ander opmaak

Tevens zijn wij actief voor opmaak/ontwerp voor al uw office producten zoals visitekaarten, briefpapier, flyers, prijslijsten, advertenties etc. Voor promotie maken wij posters, flyers, banners, spandoeken etc.

 

Kantoor

Interlink-groep
Rudolf Steinerpad 17
3263 RM  Oud-Beijerland
0186 616951
k.v.k. 23062696

Werkplaats

Aston Martinlaan 6E
3261 NB Oud-Beijerland