Wie

Interlink is een grafisch bureau uit Oud-Beijerland, experts op het digitale canvas.

Wat

Interlink produceert tekenwerk, animaties, CMS websites etc.

Waarom

Interlink is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor uw producties.

Interlink-groep links

Labios display systems

Leverancier van: banners - spandoeken - vlaggen - beachflags - parasols - stoepborden - brochurehouders - LED kliklijsten - flatbedprints etc.

1115
Kunst in zaken

Ik help mensen die op een creatieve manier maximaal rendement uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Kunst in Zaken is gespecialiseerd in het geven van creatieve workshops gericht op communicatie, inspiratie en innovatie.

1609
Betonboringen Hoeksche Waard
Uw specialist in het boren en zagen met Diamantgereedschap Betonboringen Hoeksche Waard is met 17 jaar ervaring gespecialiseerd in het Boren, Zagen en Frezen met diamant in alle soorten gewapend beton als ook alle steenachtige materialen.
849
Communicabus

Communicabus hanteert een projectmatige aanpak die leidt tot: • communicatie die is afgestemd op de wensen van de klant; • geïntegreerd in de bedrijfsstrategie; • maar vooral: effect sorteert bij de beoogde doelgroepen.

878
Budo4u

Stichting Budo 4U zorgt voor Budo voor U!

806
CompanyCure

Uw specialist in bedrijfsovernames!

908
Dutch Thruster Group

The Dutch Thruster Group (DTG) serves the maritime market with a distinctive approach to design, technology and management.

845
YAYA Store Oud-Beijerland

In het centrum van het mooie, gezellige Oud-Beijerland, in 'de Veilingpassage', vindt u de yaya store. Een ruime, overzichtelijke winkel met een 'up to date' yaya collectie, een modische en betaalbare dames collectie.

826
Ebro koeltechniek

EBRO Koeltechniek is gespecialiseerd in aircondition-, en koel/vriestechniek. Levering van alle merken airconditioner's, koelcellen, vriescellen, koeltoonbanken, koelkasten en vrieskasten. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie-, service-, en onderhoud aan de boven genoemde installatie's.

815
Essenza praktijk voor huidverbetering

Essenza praktijk voor huidverbetering is een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverbetering. Dat bij iedere behandeling deskundigheid voorop staat spreekt voor zich, evenals dat u in een rustige omgeving ontvangen en behandeld wordt.

849
HWLinked

HWLinked is een stichting die als doelstelling heeft om het ondernemerschap binnen de Hoeksche Waard op allerlei manieren met elkaar te verbinden en te bevorderen.

706
VPLinked

VPLinked is een stichting die als doelstelling heeft om het ondernemerschap binnen de Voorne-Putten op allerlei manieren met elkaar te verbinden en te bevorderen.

740

Adres

Interlink-groep
Rudolf Steinerpad 17
3263 RM  Oud-Beijerland
0186 616951
k.v.k. H23062696

Extra

Social media